Kindred verwacht snelle omzetgroei in Q4 van het jaar

Beste Belgische casino's

Kindred zei dat het “de verwachtingen overtreft” in Nederland en een snelle omzetgroei verwacht in de laatste maanden van het jaar, na het rapporteren van het eerste kwartaal van de omzet sinds het opnieuw op de markt is gekomen.

In het derde kwartaal van 2021 rapporteerde Kindred een omzet van £ 277,8 miljoen, een daling met 6,9% op jaarbasis. Bijna al deze inkomsten waren afkomstig van B2C-activiteiten, £ 271,9 miljoen, terwijl de B2B-omzet – van Relax Gaming – £ 5,9 miljoen bedroeg.

De omzetdaling bleef het gevolg zijn van het feit dat de operator zich aan het begin van het vierde kwartaal van 2021 terugtrok uit Nederland. Hoewel de operator in de loop van het kwartaal terugkeerde naar het land en weer inkomsten genereerde, was het bedrag dat Kindred binnenkreeg lager dan voordat het land gereguleerd werd. zoals werd verwacht.

Kindred zei dat het “de verwachtingen overtrof” met 137.000 actieve Nederlandse klanten en sinds de lancering op 11 juli ongeveer £ 400.000 per dag opleverde. Chief executive Henrik Tjärnström voegde eraan toe dat het bedrijf een marktaandeel van ongeveer 15% in het land had.

“Dankzij onze sterke naamsbekendheid, uniek productaanbod en een uitstekend team hebben we een vliegende start”, aldus Tjärnström.