Online Bingo spelen bij Unibet

Beste Belgische casino's

Bij Onlinegokken.be staan we deze keer stil bij het spelen van bingo. Unibet.be heeft de bingozaal online gehaald en biedt diverse interessante promoties om dit klassieke en zeer populaire spel te promoten. Ga mee op bingotocht en win!

Bingo is sociaal, ook online

Meestal wordt er niet te veel over gokken gepraat. Veel mensen doen het, maar graag wel met privacy. Anders is dat met Bingo. Iedereen kent de beelden van de grote hallen waar clubjes vrienden en vriendinnen gezellig met elkaar zitten te kletsen terwijl ze een rondje bingo spelen. Met name dit sociale aspect maakte bingo lange tijd ongeschikt als online gokspel. Unibet heeft een prachtige omgeving ontwikkeld waar het met camera en microfoon prima mogelijk is om contact te hebben met de spelleiding en medespelers. Een praatje is dus zo gemaakt. Nu biedt Unibet zelfs extra credits als je tijdens het spelen deze opties tot contact benut.

Bingo is lucratief

Offline wordt bingo nog wel eens gespeld voor hebbedingetjes, boodschappen of andere nuttige dingen die wellicht niet al te duur zijn, maar bij Unibet is dat anders. De geldprijzen die te winnen zijn met een bingoticket van enkele Euro’s zijn niet mis. Zo is een hoofdprijs van EUR 1.000,- voor een bingospel geen uitzondering en recent is zelfs de Bingojackpot van EUR 10.000,- gevallen.

Unibet maakt Bingo nog leuker

Zoals we aangaven zijn er momenteel veel promoties van Unibet die Bingo nog leuker maken. De bonus voor sociale contacten noemden we al, maar ook is er het loyaliteitsprogramma. Elke gewonnen lijn levert 1 loyaliteitspunt op en met deze punten kunt u spins krijgen op het ‘loyaliteitswheel’. Hier kunt u zonder verdere kosten prachtige prijzen, tot vakantiereizen aan toe, winnen.

Een andere promotie is de één plus één gratis actie. Als u één bingokaart koopt krijgt u een tweede gratis van Unibet.

Een laatste voorbeeld is de private room op maandag en vrijdag. Als u op zaterdag en zondag (voor maandag) of woensdag en donderdag (voor vrijdag) voor ten minste EUR 30,- aan bingo speelt krijgt u toegang tot de private room. In die private room, actief op maandag en vrijdag. Hier koopt u tickets voor 3 euro per stuk en maakt u kans op de jackpot van EUR 350,- en speelt u exclusieve spellen.

Bonustip: gratis Bingo spelen en echt geld verdienen!

Tot slot tippen wij u op deze hele leuke actie. Als u voor het eerst bingo wilt spelen bij Unibet en daarvoor een account aan gaat maken krijgt u zeven dagen toegang tot de beginnerskamer. In de beginnerskamer kunt u kennis maken met de diverse spelvarianten en oefenen door rondjes bingo mee te spelen. Tijdens deze oefenpotjes kunt u ook oefengeld winnen. Aan het eind van de week is Unibet momenteel zo vriendelijk om dit geld echt uit te keren! Wacht dus niet langer en verdien echt geld met gratis bingo bij Unibet!