Hoe werkt wedden op sport?

Beste Belgische casino's

Wedden op sport is in Amerika en de UK al lang een nationaal gebruik. Bookmakers zijn daar heilig en u kunt op de gekste dingen wedden. Bij onlinegokken.be merken we dat ook hier het wedden op sporten toeneemt. Dit levert extra vragen op over de termen die gebruikt worden en de invloed die dit op uw weddenschappen heeft. Met onze partner Unibet.be gingen wij in gesprek om uw vragen te beantwoorden en een aantal termen te bespreken.

Online wedden: wat is een Accumulator?

Een accumulator is een weddenschap op een reeks evenementen. De weddenschap is eerst gewonnen nadat alle evenementen juist zijn voorspeld. Het risico van het wedden met een accumulator is (uiteraard) dat één van de evenementen anders verloopt dan u had gewed. U heeft dan alle weddenschappen in de accumulator verloren.

Wedden op voetbal: wat is een Asian handicap?

Een Asian handicap heeft te maken met de uitslag van de wedstrijd waar u op wedt. Simpel uitgelegd is het een correctie op de daadwerkelijke uitslag van die voetbalwedstrijd. De Asian handicap wordt gekend in kwartlijnen en gehele/halve lijnen. Het team dat u aanwijst krijgt de handicap van, bijvoorbeeld, plus 2 doelpunten. Leuke bijkomstigheid is dat deze weddenschap alleen op gaat als een van de teams gewonnen heeft.

Online wedden op een banker: wat is dat?

Een weddenschap op een serie evenementen kan worden versterkt door de Banker. Dit betekent dat de weddenschap alleen gewonnen kan worden als de weddenschap op het evenement dat als banker aangewezen wordt ook juist voorspeld is. Uiteraard beperkt deze variant de winstkanst ten opzichte van normaal beleggen. Dit vindt u terug in de geboden weddenschappen.

Online wedden op voetbal: de booking points

Een ander woord in de wereld van het wedden is het wedden op booking points. Deze weddenschap gaat over het totaal aantal gele (10 booking points) en rode (25 booking points) dat er in een wedstrijd vallen. Voor derby’s en intensieve wedstrijden waarbij verwacht wordt dat er veel gele en rode kaarten uitgedeeld zullen worden biedt deze optie een interessante aanvulling om uw weddenschap tot een succes te maken.