Gokken op het Europees Kampioenschap

Beste Belgische casino's

Het EK voetbal is nu volop bezig. De groepsfase is voorbij en het word alleen maar spannender voor de teams die door zijn naar de volgende ronde. En ook voor de fans natuurlijk! Om het nog spannender te maken kunt u een wedje plaatsen op de uitslag van een wedstrijd. Natuurlijk is het spannend om een weddenschap te plaatsen, maar het liefst winnen we die ook. Zo hadden de meeste mensen wel gedacht dat de Rode Duivels door de poulefase heen zouden komen en dat is ook gebeurd. Maar nu ze door zijn, is het geld wat men kan terugverdienen op een wedstrijd gedaald van tien tegen één naar zes tegen één. Wat zijn nu slimme manieren om uw geld in te zetten op een EK? Hier onder even een overzichtje van feiten.

Vakkennis

Bij Unibet kunt u niet alleen wedden op wie er door gaat naar de volgende ronde, maar bijvoorbeeld ook op hoeveel doelpunten er worden gescoord en wat de ruststand is. De kans dat u hier geld kunt winnen kan dan groter, maar ook weer kleiner zijn. Voor de voetbalkenner is dit natuurlijk een grotere kans. Italië bijvoorbeeld staat bekend om het feit dat ze heel vaak met één doelpunt de wedstrijd kunnen winnen. Spanje speelt altijd erg aanvallend, dus hier kunnen veel doelpunten vallen, zowel voor als tegen.

Natuurlijk is het ook belangrijk om in de gaten te houden wat de odds zijn. Als een team overduidelijk de favoriet is om een wedstrijd of het kampioenschap te winnen, dan levert dat natuurlijk niet veel op. Gokt u op een topscorer? Ga er dan wel even van uit dat de kansen van zijn team groot genoeg zijn om lang genoeg door te gaan. Sorry Zlatan, geen weddenschappen op jouw.

Strategie

Natuurlijk komt bij wedden op zich ook een strategie kijken. Dat is bij wedden voor een sportevenement niet veel anders. Heb ik een strategie nodig? Ja, het is natuurlijk slim om uw geld te verdelen. Er is altijd een team dat grote kans heeft om te winnen. Er is altijd een team of een speler die goed in vorm is en er moet natuurlijk ook plaats zijn voor een weddenschap voor de lol. Wie weet gaat net die ene ploeg door waarvan niemand had gedacht dat ze zouden winnen. De bal blijft natuurlijk rond!

Psychologie

Gokken kan hartstikke leuk zijn, maar houd altijd uw hoofd koel. Ook op een EK. Gokt u om de wedstrijd een beetje spannender te maken, of gokt u om een beetje extra geld te verdienen? Dit bepaald voor een groot deel ook je strategie van gokken. Bedenk van te voren wat uw motieven zijn en probeer u er dan ook aan te houden. Op die manier blijft het leuk!

Veel kijk en gokplezier gewenst voor de rest van het EK!